06-8324-4034

M.P. VAN WIJK.

Spuiterij en Jachtafwerking

M.P. van Wijk Spuiterij en Jachtafwerking

Over Ons

In onze moderne, goed uitgeruste  spuiterij (800m²) werken wij met gesloten en open spuitcabines, een droogkamer en een verfmengmachine met keuze uit 25.000 kleuren. Hierdoor kunnen wij spuitprojecten van elke aard en omvang snel en efficiënt opleveren: van een eenvoudig kastje t/m een luxe jachtinterieur. Uiteraard voldoet onze spuiterij aan alle Arbo- en milieueisen. Benieuwd hoe uw project ervoor staat? De deur staat altijd open.

Echter de kracht van ons werk schuilt vooral in de inzet en het vakmanschap van onze mensen. Ons team van 5 ervaren professionals beheerst het spuiters vak tot in de perfectie. De meesten heeft Gert van Wijk zelf opgeleid en werken al jaren voor het bedrijf. Een probleem of acute situatie? Zij lossen het voor u op. Hoe dan ook, waar dan ook.

Steeds meer gaan scheepswerven, interieurbouwers en ook particulieren ons benaderen i.v.m. de mogelijkheid die wij bieden door spuitwerk op locatie uit te voeren. Steeds vaker komen partijen erachter hoeveel voordeel en mogelijkheden deze unieke vaardigheid biedt.

Per 1 januari 2020 heeft Michael van Wijk de spuiterij van zijn opa Gert van Wijk overgenomen. Michael is sinds 2014 werkzaam bij Van Wijk, waarvan sinds 2018 als bedrijfsleider.